Rubrike

V vsaki številki tako zasledite redne rubrike, kot so:

Pokojnine, Zdravstvo, Socialno varstvo, Zavarovanje, Pravni svetovalec, Finančni kotiček
V teh rubrikah vas obveščamo o vaših pravicah na splošno, še posebej s področja pokojninskega in invalidskega zavarovanja, zdravstvenega zavarovanja, socialnega varstva ter odgovarjamo na vaša aktualna vprašanja v zvezi s pravnimi problemi upokojevanja, dedovanja, invalidskega upokojevanja, posebno stran pa namenjamo finančnim zadevam in novostim.

Polepšajte se, Moda, Glasba
Vsak mesec polepšamo nekoga od naših bralk oziroma bralcev, predstavimo različne modne novosti, nudimo modne nasvete in ker je glasba del vsakdana, ne moremo tudi brez nje.

Tema meseca
Vsako številko obogati tudi Tema meseca. Izbiramo zanimive teme, o katerih ste vedno želeli izvedeti kaj več, pa so bile preobsežne ali pa je o njih le malo pisalo. Zato vas s tem seznanjamo na kratek, a poljuden in hkrati strokoven način.

Naši fantje in dame, Ljudje in usode, Pogovor z..., Stari in mladi
Posebnost revije je, da vam predstavljamo zanimive ljudi iz vašega vsakdana. Tako spoznavate njihove življenjske poti in usode.

Zdravje, Gibanje je življenje
Zdravje in gibanje sta največ, kar imamo, zato namenjamo temu veliko pozornost. Pišemo ne samo o skrbi za boljše zdravje, ampak tudi o varovanju zdravja, gibanju, pa o ponudbi slovenskih term in zdravilišč.

Vrt, Lunin setveni koledar
Vsak mesec najdete številne nasvete strokovnjakov za opravila na vrtu, decembrski številki revije pa priložimo celoletni setveni koledar za naslednje leto.

Kam na izlet, Slovenske vasi, Turistične zanimivosti in dogodki, Zanimivi kraji, Popotniške zgodbe
Kdo pravi, da je Slovenija majhna? Objavljamo predloge za izlete po Sloveniji, ustavljamo se v zanimivih slovenskih vaseh, predstavljamo turistične zanimivosti in dogodke, kot protiutež pa vas popeljemo v zanimive kraje po svetu in pišemo o raznoraznih dogodivščinah naših popotnikov.

Iz domač'ga lonca, Dobre gostilne
Še vedno drži, da gre ljubezen skozi želodec, zato vam ponujamo obilico nasvetov za dobre domače in tuje jedi ter recepte za nekoliko bolj drzne okuse. Če pa ne želite kuhati, vam vsak mesec predstavljamo eno od slovenskih gostiln, kjer si lahko potešite lakoto.

Humor, Križanke, Horoskop, Sanje, Mali oglasi, Vedeževanje
Smeh je pol zdravja, če pa se vam s pravilno rešitvijo številnih križank in nagradnih vprašanj posreči dobiti še nagrado, sploh ne potrebujete vedeževanja, ki je ena od naših najbolj obiskanih rubrik. Morda bi raje izvedeli kaj več o vaših sanjah?
Mali oglasi pa vam odpirajo poti do nove prihodnosti in druženja. V njih lahko poiščete prijatelja ali prijateljico za prijetna druženja, kaj prodate, ponudite ali poiščete …

Košek ročnih del in Ročne spretnosti
Nasveti za pletenje, vezenje in kvačkanje so pri naših bralkah še posebej iskani. Še več, svetujemo vam tudi, kako oblikovati izdelke iz gline, papirja, stekla ter, kako si sami, v svojem domu, popravite marsikatero stvar, da vam ni treba čakati mojstrov in obrtnikov.